törmäsin Hesariin

28.07.2014 - 22:03 / Miska.




3 vastausta - “törmäsin Hesariin”

  1. Mireille Kirjoittaa:

    Kun niillä on paljon aikaa käsissään ja tarve ulostaa omaa pahaa oloaan siitä että maailma ei ole staattinen pallukka joka ei ikinä muutu mihinkään? 🙂

    http://cmeconfessions.files.wordpress.com/2013/09/old-man-cloud.jpg

  2. Elmeri Kirjoittaa:

    Mut siis! Se tais olla se hesarin alle vuoden vanha juttu kun Cris Owenia ja Marja-Sisko Aaltoa haastateltiin yhdessä. Siinä oli paljon kakkaa kommenttia mut sit ne ”Eri mieltä” / ”Samaa mieltä” ja ”Hyvin / huonosti argumentoitu” -jutut oli silleen oikealla tavalla painottunut <3 Tulkitsen sen niin, että äänekkäimmät kommentoijat ovat itse asiassa hyvin pieni vähemmistö, ja kun miettii, niin harvemminhan tekee mieli kommentoida johonkin, kuinka perkeleen samaa mieltä on. (Älä lue niitä kommentteja.)

  3. Stalkkeri Kirjoittaa:

    Mä kans luen kaikkien trans-asioita käsittelevien uutisten kommentit vaikka tiedän, että mulla menee hermot niiden ääliöiden kanssa (sama juttu homouutisten kanssa). Totta kai jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen, mutta jos ei pidä jostain ihmisryhmästä tai asiasta, niin eikö sen heitä koskevan kritiikin voisi edes esittää ihan asiallisesti (siis jos on ihan pakko tuoda se oma mielipide esille), eikä sillä ”transut on sairaita ja Jumala rankasee!!!!1!”-tyylillä?

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Blogeja

Miska muualla

Arkistot

Kategoriat