minkä värinen on paloauto

10.10.2014 - 18:53 / Miska.


9.10.

Kategoria: Jännää, Ketuttaa.



6 vastausta - “minkä värinen on paloauto”

  1. nikopetteri Kirjoittaa:

    esim kauheet peruskoulu fläsärit tosta otsikosta. mut joo punastelu on ihan hirvittävä asia

  2. anonyymi Kirjoittaa:

    Punastumiskyvyttömänä ihmisenä en koskaan oikein ole ymmärtänyt punastelijoiden tuskaa… punastuminenhan on söpöä ja sympaattista? 🙁

  3. Miska Kirjoittaa:

    Se ei ole kivaa esimerkiksi, kun yrittää pitää presentaatiota tai esitelmää ison ihmisjoukon edessä ja konkreettisesti tuntee, kuinka naama muuttuu aste asteelta punaisemmaksi – eikä sitä voi pysäyttää. Yritä siinä sitten vaikuttaa uskottavalta.

  4. callidora Kirjoittaa:

    Tuttu ongelma…. 😀 Musta tuntuu et mulla se on ainakin vuosien varrella jopa rajottanut sosiaalista elämää… toi ongelma paisuu päässä vähän isommaks kun mitä se on, eihän sitä muut pahemmin kato. Mut on se silti vaan niin ärsyttävää! t. pahin punastelija evör XD

  5. Wispie Kirjoittaa:

    On hieno asia jos ajattelee punastumista söpöksi… Mut kun punastuminen ei ole oikeesti sitä että ohhoh punastuin poskista kun sanoin jotain hassua awws, vaan myös sitä että kun on vihainen tai tuntee olonsa muutenkin käsittämättömän epävarmaksi tai loukatuksi naama muuttuu verenpunaiseksi. Eikä edes kauniin tasaisen punaiseksi, vaan suun ja silmien ympärille jaa valkoiset pandakuviot.
    Kyllähän sen kanssa elää, mutta toivois että ihmiset jättäis kommentoimatta 😀

  6. Badger Kirjoittaa:

    Yksi punanaama lisää ilmoittautuu! 0/
    Se on ihan tajuttoman noloa, naama menee ihan punaiseksi aina kun joku kehuu, moittii, sanoo ’moi’ tai katsookin päiten. Ei se ole kivaa.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Blogeja

Miska muualla

Arkistot

Kategoriat